Tel. +32 (0)56/54.04.14
|
|

Over ons

Met 12 ha ruimte voor openluchtteelt en 2 ha serreteelt bieden we een uitzonderlijk groot en divers aanbod aan bloemen en planten, zowel in soorten als in kleuren.

Onze verkoop is exclusief voorzien voor de groothandel.

We verzekeren een grote continuïteit in het aanbod zodat verschillende leverrondes mogelijk zijn.

image

Familiebedrijf

Maes-Reyns is een rasecht authentiek familiebedrijf met een jarenlange staat van dienst. Opgericht in 1976 en gegroeid vanuit de groententeelt ligt de focus van het bedrijf sinds zo’n 25 jaar op de bloemen- en plantenteelt.

In 2012 nam Isabelle samen met haar man Wim de kwekerij over van haar ouders en bouwde het verder uit tot het bloeiende bedrijf dat Maes-Reyns op vandaag is.

 

Van tegenslagen zijn ze nochtans niet gespaard gebleven. In januari 2014 werd het bedrijf getroffen door een valwind, die hun levenswerk nagenoeg volledig vernielde.

Met volle moed werd een nieuwe serre gebouwd en de schade hersteld en na jaren van hard zwoegen draait het bedrijf weer op volle toeren.

image

Ons team

Een team van 10 vaste medewerkers en ongeveer evenveel seizoenswerkers werkt zich de ziel uit het lijf om u dag in dag uit van de mooiste en beste bloemen en planten te voorzien. Van het opnemen van uw bestelling tot het klaarzetten van uw bloemen en planten, en dit alles met een glimlach!

image

Welkom

U bent steeds van harte welkom om de bloemen en planten zelf te komen bekijken. We verzekeren u steeds een kwalitatief en ruim aanbod en geven u de kans om zelf uw keuze te maken.

 

Wenst u graag een rondleiding doorheen het bedrijf, dan maken wij graag de nodige tijd voor u vrij.

Maak hier uw afspraak!